torsdag 26. mai 2016

Tortillachipsens beste venn



Kjempegod avokadodipp!

Nå som jeg har kåret den beste tortillachipsen, Old El Paso Crunchy Tortilla Chips med havsalt (se forrige innlegg), vil jeg gjerne dele den beste avokadodippen med dere også. Egen oppskrift - og fortreffelig til tortillachips!
Men også veldig god til mye annet: Reker, røkelaks og stekt/grillet laks, kylling eller kjøtt. 

Avokadomos med eple


Ingredienser:

2 modne, middels store avokadoer
1/2 boks lettrømme
1/2 syrlig eple, skrelt og skåret i små terninger
2 ss finhakket rødløk
1 hel rød chili, finhakket (eventuelt Tabasco, kajenne eller sterkere chili)
1 lime
1 fedd hvitløk, knust


Mos avokadoen godt med en gaffel.
Bland alle ingrediensene. Bruk bare halve limen i første omgang.
La dippen hvile i en bolle ca. en time. (For å hindre misfarging: Glatt ut overflaten med en slikkepott, og press over resten av limen. Legg plastfolie over, og trykk den helt inntil. Rør rundt før servering)







 

3 kommentarer:

  1. Hei. Tortillachips og ingredienser til dippen er handlet inn. Skal prøves i ettermiddagssolen i dag med en iskald øl.
    Koselig å lese innleggene dine!
    Hilsen Anita

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig! Det er absolutt tid for tortillachips og avokadodip nå! Neste uke skal jeg på hytta igjen, og skal teste Old El Paso med ost. Så ostevarianten for første gang i butikkhyllene i går. Hvem vet, kanskje den blir en ny favoritt?

      Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett