lørdag 18. mai 2013

Søttnemai i skogen

Hurraaaaa !

Ensomt flagg i skogen

Jeg tror jeg har sagt en gang at hytta mi er søttnemaifri sone. Det er selvsagt ikke tilfelle. Om jeg så er det eneste mennesket på kilometers avstand (som faktisk nesten er tilfelle noen ganger), settes flagget ut. Til glede for meg, småfuglene, reven og måren.

Nå også ekornet. Jeg kan føye ham til lista over mine hyttevenner. På selveste nasjonaldagen våget han seg helt opp på verandaen for å spise solsikkefrø som hadde falt ned fra fuglebrettet. Litt ekstra på 17. mai skal selv et lite ekorn ha!

Her er'n.


Selv om dyrelivet, og ikke minst fuglelivet, har tatt seg voldsomt opp siden forrige besøk, lokket også innelivet med TV, Karen Marie Ellefsen, 17. maitog og kongefamilien på slottsbalkongen. Hva slags hatt har Mette-Marit i år, tro? Gjentar hun luesuksessen fra i fjor?


Skikkelig feiring.


Som dere ser, var serveringen nøktern. Saken er at jeg dro ikke til hytta for å feire nasjonaldagen først og fremst, men for å male stoler. Da trenger man en pust i bakken og noe å styrke seg på. Bananer, kaffe og Solo gjør susen. Jeg hadde klementiner også, men det synes ikke på bildet. Og jeg kan love dere at korpsmusikk fra TV'en gjør sitt for å få opp arbeidslysten. Jeg fikk faktisk gjort ganske mye.


Alle på plass.

Mette-Marit skuffet litt i hatteveien i år. Men ingen kan ikke ha like stor suksess hver gang. Egentlig rakk jeg knapt å se verken henne eller de andre på balkongen, jeg hold tross alt på med å male, så det er godt jeg har dette bildet. 

Forøvrig er de kongelig godt representert på do. Det skal dere få se en annen gang!


Navnet er Nøtte


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar